ARTIKEL 1. IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Wij zijn “‘K Leef v.o.f “ en bieden via onze website www.k-leef.com mooie en vernieuwende parachutespring spulletjes aan.

Je kunt ons zo bereiken:

Bellen: +31618194047 / +31648081509
Mailen: info@K-Leef.com
Langskomen: Koninginnegracht 42B, 2514AD Den Haag
Schrijven: Koninginnegracht 42B, 2514AD Den Haag
Bekijken: YouTube
Facebook: https://www.facebook.com/pages/K-Leef/565328593488275
Wij zijn vrijwel altijd telefonisch bereikbaar
Voor de volledigheid is dit ons KvK-nummer: 57577587 en dit ons BTW-identificatienummer: NL852640729B01.

ARTIKEL 2. TOEPASSELIJKHEID

Op alle aanbiedingen die wij je via de website doen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Als je iets van ons wilt kopen, lees dan eerst even deze voorwaarden die we expres zo kort mogelijk hebben gehouden.
Soms bieden wij aparte voorwaarden aan bij een product. Ook dan gelden deze algemene voorwaarden. Als de verschillende voorwaarden elkaar tegenspreken, dan is de voor jou meest gunstige bepaling van toepassing.

ARTIKEL 3. HET AANBOD

Als je een leuk product op onze website hebt gevonden dan leggen wij je zo goed mogelijk uit wat, wanneer en hoe je het via onze website kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen.

ARTIKEL 4. DE OVEREENKOMST

Je doet online zaken met ons in een veilige web omgeving. Weet echter dat wij maar een klein bedrijfje zijn. Wij hebben geen extra beveiligingsmaatregelen genomen om de door jou aan ons verstrekte gegevens te beveiligen, anders dan die door onze hostingprovider en onze partners die het betalingsverkeer verzorgen zijn genomen.
Een overeenkomst komt tot stand als je het hele bestelproces hebt doorlopen en je na controle van je wensen hebt bevestigd dat je inderdaad tot de aankoop wilt overgaan. Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Daarin staat alle voor jouw aankoop relevante (product)informatie. Het is verstandig om de (digitale) bon goed te bewaren.

ARTIKEL 5. PRIJS EN VERZENDING

De prijs wordt altijd duidelijk bij het product vermeld. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Normale verzending binnen Nederland bedraagd 10,00 euro en je ontvangt je product zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 5 dagen als het product op vooraad is. Als de bezorging van een product toch langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen, hoor je dat zo snel mogelijk. Op dat moment kun je afzien van je aankoop. Als je van tevoren al had betaald, krijg je je betaling binnen 10 dagen teruggestort.
Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan. Zo’n vervangend artikel mag je altijd ruilen.
Als een product beschadigt of kwijtraakt voordat het bij jou of een door jou aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid.

ARTIKEL 6. BETALEN

Onze producten kun je met creditcard (Visa, MasterCard en American Express) betalen. In dat geval voer je je creditcardgegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig in. We zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
Voor bestellingen binnen Nederland kun je ook veilig betalen via iDEAL. Vanuit België betaal je veilig via Maestro en Bancontact/Mistercash. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.
Klopt iets niet in de betaalgegevens? Stuur ons dan een e-mail.

ARTIKEL 7. HERROEPINGSRECHT

Bevalt het product niet nadat je het een keer hebt geprobeerd , dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Daarbij ben je niet verplicht om de reden op te geven. Wanneer je geen reden opgeeft bij het retourneren van een product, komen de kosten van het retourneren voor jou rekening.
We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 10 dagen terug. Wat je wilt.

ARTIKEL 8. UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Wij hopen dat je begrijpt dat je artikelen die beschadigd of incompleet zijn niet terug kunt sturen, tenzij dit bij ontvangst al zo was.

ARTIKEL 9. VERWACHTING EN GARANTIE

Je hebt recht op een goed product. Voldoet het product niet aan je redelijke verwachtingen, dan moet je het ons zo snel mogelijk laten weten. Wij houden namelijk niet van ontevreden klanten en lossen het probleem graag zo snel mogelijk op. Hierbij volgen we altijd de wet.

ARTIKEL 10. KLACHTENREGELING

Stuur ons een e-mail als je niet tevreden bent over onze producten of onze dienstverlening. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen. We zullen er alles aan doen om je klacht te verhelpen en steven er naar om binnen twee dagen je ontevredenheid weg te nemen.

ARTIKEL 11. TOEPASSELIJK RECHT

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die je met ons sluit is Nederlands recht van toepassing.

ARTIKEL 12. AANVULLENDE OF AFWIJKENDE BEPALINGEN

Dit waren onze algemene voorwaarden. Lekker duidelijk, toch? Als wij in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. We zorgen er sowieso voor dat veranderingen niet nadelig zijn voor jou.